Solo 3 Безжични амбушюры Подмяна на Solo2 Амбушюры Протеин кожа Memory Foam Аксесоари са Съвместими с Beats by Dre Solo2/Solo3 Wireless (режим B0534/A1796)Слушалки в ушите (черен)

Solo 3 Безжични амбушюры Подмяна на Solo2 Амбушюры Протеин кожа Memory Foam Аксесоари са Съвместими с Beats by Dre Solo2/Solo3

BGN 9.36

Наличност

【СЪВМЕСТИМОСТ】Подмяна на амбушюра Solo 3 за слушалки Beats by dre Solo 2 Wireless/Solo 3 Wireless (режим B0534/A1796). (Не е подходящ Solo 1, Solo HD, Solo 2 Wired/B0518, Студио 2, Ателие 3). 【УДОБЕН】Професионална протеин на кожата е предназначен за продължителна употреба, по-здрава мемори пяна, която идеално се изолира звука от околната среда.Тези амбушюры Solo 3 наистина са удобни. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 не са Ви необходими специални инструменти, за да се облече ги, всичко, което трябва да направите, е да премахнете старите амбушюры beats, след това се поставя нови, на точното място, след това отстранете лентата и инсталирате.Една от амбушюр има една степен за зарядно устройство, слушалки.Вижте видео ръководство в You Tube, ако не знаете, какво да се замени. 【ДОБРА СТОЙНОСТ】 Възглавница Solo3 се чувства и да изглежда страхотно, не може да различи оригинала от тази на ухото възглавници.Това е най-лесният и достъпен начин да превърнете стари слушалки в нови!. 【НАДЕЖДНО СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Вашата покупка подкрепено от 90-дневната безплатна замяна или пълно връщане на парите за всяка проблема с качеството и 12-месечна гаранция.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.


Основни характеристики

Избор на клиенти