HAIJUN Мобилен Телефон Флип Калъф за Nokia 2.4 Портфейл Калъф от Изкуствена кожа и TPU Мобилен Телефон на Кутията Uitra-Тънък Дизайн Пълна защита устойчив на удари Флип Калъф ?

HAIJUN Мобилен Телефон Флип Калъф за Nokia 2.4 Портфейл Калъф от Изкуствена кожа и TPU Мобилен Телефон на Кутията Uitra-Тънък

BGN 12.65

Наличност

1. Маркова Новост и високо качество на телефон Флип калъф. 2. Калъф запазва телефона си в безопасност и защитен със стил. 3. Корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. 4. Зареждайте, не махате калъф.Съвместимост : Този прост флип калъф за мобилен телефон в стила на чантата е специално разработен за Nokia 2.4., не е съвместима нито с какви други модели телефони.Калъф за телефон Cover Feature : 1.За Nokia 2.4 Флип защитен калъф.2.Брызгозащищенный материал,калъф за портфейла със защита от надраскване и предлага нескользящую, анти-пръстови отпечатъци текстура, за да го направи добър е във вашите ръце.3.Защита на камерата, повишени от 1 mm за предпазване на обектива от надраскване.4.Автоматическ-завърши магнитна окончателно система.5.Вътрешна мивка, изработена от PU и TPU,дизайн повод флип кожен, с слот за карти, може да се превърне и в подкрепа на скарата.6.Точно рязане : лесен достъп до всички пристанища,с голям капацитет : идете на фитнес и се отпуснете, когато покупка,вземете със себе си мобилен телефон, кредитна карта и джобни пари.Че в опаковката : 1xdropproof Case.


Основни характеристики

Избор на клиенти

Калъф за мобилен телефон CHENZHIQIANG чудесно за Huawei Капитан 9 Прозрачен Хоризонтален Флип Кожен калъф с функция за сън/събуждане(черен)
  • Новинка

Калъф за мобилен телефон CHENZHIQIANG чудесно за Huawei Капитан 9 Прозрачен Хоризонтален Флип Кожен калъф с функция за сън/събуждане(черен)

BGN 35.98

Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство. Тежки случаи.Кожен калъф е Устойчив на надрас