Калъф за мобилен телефон Отличен за Huawei Honor 30S Butterfly Love Flower перлено бял Хоризонтален Флип Кожен Калъф с група/Слот за карта/Чантата/талрепом(черен) (Цвят : сив)

Калъф за мобилен телефон Отличен за Huawei Honor 30S Butterfly Love Flower перлено бял Хоризонтален Флип Кожен Калъф с група/Слот

BGN 43.20

Наличност

- Тежки случаи.Задната част на кутията, мобилния телефон.Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство.100% Високо качество и добра цена Задната част на кутията на телефона е Добра производителност Правилната инсталация е важно за успешното използване. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.1. Лаконичността : формата Му е проста, а красивите цветя и пеперуди са впечатляващи.2. Функция : слот за карти, портфейл, лесен за употреба, функция група е предназначена за по-лесно разглеждане.3. Удобство : Всички бутони и портове може да се зарежда и да се свърже към кабела на слушалките, без да махате калъф за телефон.4. Преносим : Телефон лек и тънък, и по-удобно се носят със себе си съвсем малък.5. Траен : Материал TPU с добра производителност, високо качество може да се използва в продължение на дълго време.6. Анти-падането на : Четырехугольный дизайн TPU all-inclusive, много добра устойчивост на падане.


Основни характеристики

Избор на клиенти