TRENDnet 5-port gigabit switch PoE+, бюджет PoE 31 W, Комутаторна способност от 10 gbps, Plug & Play, Пълен и полу-дуплекс, TPE-TG50g (обновена)

TRENDnet 5-port gigabit switch PoE+, бюджет PoE 31 W, Комутаторна способност от 10 gbps, Plug & Play, Пълен и полу-дуплекс, TPE-TG50g

BGN 26.39

Наличност

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : Истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.. 4 x gigabit порта Po E+. 1 х gigabit ethernet порт. Бюджет мощност Po E 31-Вата. Комутаторна способност 10 Gbit / с. Компактен метален ключ.Този, използвани или ремонтирани продукта е професионално проверен и тестван, за да работи и изглежда като нова.Като продукт се превръща в част от обновена, вашата цел за употребявани, възстановени продукти : Клиентът купува нов продукт и го връща или обменивает с по-нова или друг модел.Този продукт е проверен и тестван от квалифицирани доставчици, за да работи и изглежда като ново.След това продуктът се продава както актуализираната продукт .Ако не сте доволни от покупката, обновените продукти са с право на замяна или възстановяване в съответствие с Актуализираната гаранция.


Основни характеристики

Избор на клиенти