Гел ленти за нокти (20 продълговат лакови на етикети / потребителите) │ Лъскава и трайно мека гел покритие │ Розова звезда и сребърен блясък (Усмивка Бяла, кафява и с?

Гел ленти за нокти (20 продълговат лакови на етикети / потребителите) │ Лъскава и трайно мека гел покритие │ Розова звезда и сребърен

BGN 5.59

Наличност

【Съдържание на пакета】получавате 1 опаковка гелевых ленти за нокти (включително на 20 продълговати стикери за нокти), пилочку за нокти, дървена пръчка и 2 тампона на тампони.Пълен набор от инструменти за ноктите ви носи по-удобен опит нокти. 【Color Design】Всяка гел лента за нокти, разработен с чисти цветове и модели, чрез добавяне на ефект на блясък.Украсете пръстите атрактивни и очарователен, покажете своята естетика и красиво изкуство, върховете на пръстите си. 【Надежден материал】За разлика от други пластмасови стикери за нокти, той е изработен от истинска гелевой течности, материалът е безопасен и е водоустойчив, не съдържа токсични и вредни съставки, няма да има специфична миризма, намалява увреждане на ноктите.Можете да го използвате с доверие. 【Лесна употреба】Гел стикери за нокти са самоклеящимися, удобни и бързи, подходящи за начинаещи в нийл-арта.Той няма да падне след залепване, може лесно да бъде обрязан, за да отговарят по-добре на формата на ноктите си. 【Трайност】Тъй като това е истински гелевый на ноктите, при правилно нанасяне той трае до 14 дни, като салонные ноктите.Нека продължавате да излъчват чар.


Основни характеристики

Избор на клиенти

ГЕЛ ENVY 2 PK WILD CARD+TC
  • Новинка

ГЕЛ ENVY 2 PK WILD CARD+TC

BGN 77.12

Революционно diamond горно покритие за дълготрайна здравина и блясък.Формула без формалдехид, толуол и ДАД