ZYQDRZ Количка за Фризьорски салон, Заключващи Салон Фризьорски Салон Количка за Фризьорски салон, Мебели за Красота, Фризьорски салон Количка за съхранение, Подходя?

ZYQDRZ Количка за Фризьорски салон, Заключващи Салон Фризьорски Салон Количка за Фризьорски салон, Мебели за Красота, Фризьорски

BGN 402.39

Наличност

Всичко е скрито зад запирающимися врати отделение.Освен на сложни умения, здрава и полезна количка за съхранение на салон за красота също е много важно. ✔ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ ✔ - Табела и чекмеджета, изработени от висококачествени инженерни пластмаси. Цвят може да има разлика в цвят, моля, разберете. ✔ ДВА ЗАМЪКА за ЧЕТИРИ КЛЮЧ ✔ - Този салон за красота Прокатная количка Количката е с две врати, които и двете могат да бъдат заключени. ✔ ГОРНАТА РАБОТНА ЗОНА И ОТВОРИ ЗА СЕШОАР ✔ - Плоска горна част количка предназначена за прием или задържане на входящи в комплекта кутии, което позволява на потребителя да разшири работната повърхност.Тава и кутии колички са много лесни за почистване. 7кг✔ Осъществяване списък : 1 х фризьорски инструмент за съхранение на автомобил✔ Забележка : 1.✔ ПОДХОДЯЩ ЗА МНОЖЕСТВО СЛУЧАИ ✔ - Тази количка колички завальцовки салон за красота идеалното решение за салони за красота, фризьорски салон, фризьорски салон,студио за татуировки, спа, офис, грижа за кожата, спа деня, техници нокти, магазини за домашни любимци Допълнително място за съхранение на страната. Той е лек, и процесът върви перфектно. ✔ Описание : Този фризьорски инструмент има няколко отделения и притежателите на прибори в горната част на камиона, 4 удобните въртящи се ролки и прибиращи сменяеми кутии, с по-голям капацитет, че е лесно да се съхраняват големи демонстрации. Лесна преносимост.Needly вашия фризьор, салон за красота, фризьорски салон, студио за татуировки, спа, офис, грижа за кожата, дневен спа, ногтевые отдели, домашна козметика и т.Нуждаете се от различни инструменти за косата, като сешоари за вашата работа?Нашата количка тролейбуси завальцовки мадами има 1 държач за различни инструменти мадами като слон маша, сешоар раздуване и редовно маша, и 1 дупка достатъчно за ежедневна работа, възходящото положение е удобно, за да вземе инструмент. Високо качество, с елегантен външен вид и копринена повърхност. Всичко зависи от вас. ✔ 4 ЧЕКМЕДЖЕТО ЧЕКМЕДЖЕТО СТИЛ тави ✔ - Този салон за красота количка количка организатор за съхранение с 4 чекмеджета и тези кутии в стила на тавата, които ви позволяват да пусне широка гама от козметични инструменти и консумативи.


Основни характеристики

Избор на клиенти