FFZW Пейка за съхранение на Дърво от 3-уровневым слой за Съхранение на Обувки-Часова Антре Шкаф Пейка за Обувки Седалка Организатор за Съхранение на Пейка за Краката ?

FFZW Пейка за съхранение на Дърво от 3-уровневым слой за Съхранение на Обувки-Часова Антре Шкаф Пейка за Обувки Седалка Организатор

BGN 79.90

Наличност

★Слой съхранение : Слой за съхранение предлага място за съхранение на вашите ежедневни предмети, като четка за обувки, боя за обувки, шапка, шал и т.н., Както и лесна инсталация и може да бъде поставен на ботуши. ★Трислоен дизайн : Трислоен дизайн, пространство за съхранение на повече и по-практично ,а конструкция, сгъваща се врата : предпазва от прах, предотвратява продължителната настаняване на обувки, пачкается. ★Дизайн възглавници ПУ, удобен и лесен за почистване. ★Качествена конструкция дървена дъска дава ви по-здрава и солидна оттоманку за съхранение,която може да издържа на тегло от 250 кг,така че тя също не се ограничава само обувките си, тя ще се използва като място за книги, чанти, цветя или дори аксесоари. ★ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ : Тази стойка за обувки-това е повече, отколкото просто стойка за обувки.тази луксозно багажник за обувки-можете да поставите навсякъде в дома си, например в гардероб / дрешник, коридор, дневна или гараж.


Основни характеристики

Избор на клиенти

Shooter's Choice 9mm Pistol Cleaning Kit
  • Новинка

Shooter's Choice 9mm Pistol Cleaning Kit

BGN 52.96

Почиства 38кал / 9мм пистолети.Твърда латунная секция прът с вътрешна резба края на 8 / 32 и въртяща се дръж�